1. Home
  2. Talen
  3. Pools

Cursussen Pools

Sommige cursussen Pools worden gegeven met e-leren. Bekijk alvast enkele demolessen.

 

Cursussen Pools aan CVO Meise-Jette

 

 

Polen al bezocht? Het land heeft enorm veel troeven. Van prachtige steden als Krakau en Gdansk tot imposante kastelen als Malbork en Ksiaz, van de ruige bergen van het Tatra Nationaal Park tot de lieflijke Mazurische meren.

 

Misschien werk je samen met Polen in België of doe je zaken met Polen en zou het handig zijn om Pools te praten of te begrijpen?

 

Pools is een Slavische taal, verwant aan het Tsjechisch en Slowaaks. Naast het voor ons bekende alfabet heeft het Pools een aantal specifieke tekens. Onze Poolse leerkracht begeleidt je stap voor stap en laat je meteen oefenen in het Pools.

 

CVO Meise-Jette heeft ervoor gekozen de flexibiliteit van de opleiding te vergroten door de modules in gecombineerd onderwijs aan te bieden: de lessen in de klas worden aangevuld met online opdrachten, die thuis worden afgewerkt. Op die manier leer je zelfstandig, op je eigen ritme en op het moment dat het jou het beste past.

 

Het platform voorziet in auto-correctie voor bepaalde oefeningen en de leerkracht geeft je feedback. In de klas krijg je alle kansen om te praten en te oefenen.

 

Do widzenia! (Tot ziens!)

 

 

Rooster

Trajectschema:

Trajectschema cursussen Arabisch

 

Kies je niveau:

 

Test je niveau

 

Schooljaar 2018-2019
Plaats Dag Periode Prijs Extra
Breakthrough 1
Jette di av11/09 - 11/06/19
KalenderAdres & lesdagen
€ 180 + € 40 (handboek)25% e‑leren

Schrijf je online in

 

pijl boven2

 

 

 

Laat je inspireren

Julie

Ik wou een nieuwe taal leren.  Toen  mijn bedrijf een bureau in Polen opende, heb ik voor de cursus Pools aan CVO Meise-Jette gekozen.

 

Julie.

 

 

 

Suzanne

De vriendin van mijn zoon is Pools. Ik word ook bij haar familie betrokken en uitgenodigd.  Die mensen zijn  heel gastvrij maar spreken alleen Pools. Om ietwat te kunnen communiceren met hen wou ik dus Pools leren.

 

Ik vind het ook een mooie taal. Het is een goeie inspanning voor mijn brein: ik spreek verschillende talen maar er is geen verband met Pools wat ik bijzonder moeilijk vind.  Het is een uitdaging!

 

Suzanne.

 

 

 

Jonathan

Ik volg de cursus Pools om thuis en in Polen vlot te kunnen meepraten met mijn vrouw en haar familie.  Bovendien is Pools leren een leuke uitdaging!

 

 

Jonathan.

 

 

 

JohanMijn vriendin komt uit Polen. Ik heb daarom gekozen om bij CVO Meise-Jette de cursus Pools te volgen om met haar en haar familie en vrienden te kunnen communiceren of om op zijn minst te kunnen begrijpen waarover ze aan het spreken zijn.

 


Pools leren aan CVO Meise-Jette is een goede mengeling van theorie en praktijk. "Al sprekende leert men" is hier zeker van toepassing!


Een aanrader!

 

Johan.

 

pijl boven2