1. Home
  2. Informatica
  3. Websites en programmeren
  4. Mobirise

Cursussen Mobirise: eenvoudig mooie websites bouwen

Bekijk enkele eindwerken van cursisten.

 

Wat moet je reeds kennen?

 

 

Om deze cursus te kunnen volgen, moet je de vertrouwd zijn met de basishandelingen van ICT en internet. Als je nog geen ICT-module bij ons volgde, vragen we je om deze eenvoudige online instaptest af te leggen.

 

 

Voor wie?

 

 

Wanneer kan je Mobirise: eenvoudig mooie websites bouwen volgen?

Deze cursus wordt volgend semester opnieuw ingericht, op voorwaarde dat er voldoende geïnteresseerden zijn. Je kan steeds je interesse voor een informaticacursus doorgeven. Ook cursussen op maat zijn mogelijk als je een groep van een achttal cursisten samen kan krijgen (voor een bedrijf, een vereniging…). Neem in dat geval zeker contact met ons op.

 

 

Wat leer je?

Met Mobirise bouw je in een mum van tijd een modern ogende website die er even goed uit ziet op je telefoon als op een pc.

 

 

Wat kan je hierna volgen?

 

 

 

 

Naar boven

 

 

Laat je inspireren door Rene

Rene Torisaen, cursist in de cursus Mobirise

Mijn vrouw Annemie heeft een praktijk in pedicure en reflexologie. We wilden uiteraard een website voor haar praktijk, echter in zee gaan met een dure ontwikkelaar en jaarlijks onderhoudsgeld betalen was geen optie. Bovendien moest het allemaal vooruit gaan. Daarom besloot ik me in te schrijven in de 11-weekse cursus websites bouwen met Mobirise aan CVO Meise-Jette.

 

De cursus duurde net lang genoeg: na 11 lessen had ik een volledig professionele en responsive website klaar. (annemievanhumbeeck.be) Ook het online plaatsen van de website leerden we in de opleiding.

 

Dat in de lessen ook usability en SEO (search engine optimization) aan bod kwam was de kers op de taart: nu scoort mijn website ook hoog in zoekmachines zoals Google.

 

 

Naar boven